Tambohus Naturhavn

Autor
Trine Søe
Zuletzt geändert
07/10/2019
Hafenpositionskarte
Harbour position DMS
56° 38' 15" N , 8° 35' 38" E
Harbour position DM
56° 38.25000' N , 8° 35.63333' E
Ansätze
Tambohus kan anløbes om dagen, når det er lyst og sigtbart. Indsejlingen til havnen er afmærket med røde og grønne topstager. Sejlrenden er 10 m bred og har en dybde på 2.2 meter.
Største skibe der kan besejle havnen er længde 12 m og bredde 6 m. Dybden i havne er op til 2,2 m, fartbegrænsning 2,5 knob.
Anzahl der Liegeplätze
10
Details

Tambohus havn er en naturhavn, der ligger placeret mellem Thyholm og Jegindø i Limfjorden. Havnen har kun de mest basale faciliteter.

Det er muligt at spise på Tambohus Kro, der er en berømt kongeprivilegeret kro med et hyggeligt miljø.

Seværdigheder

Tambostenen er havnens vartegn. Den symbolisere det store arbejde, der er udført med at få genskabt Tambohus havn. Udsmykningen af Tambostenen er udført af en lokal kunstner ved navn Steen Andersen. Motivet er springende hornfisk.

Området omkring havnen indbyder til cykel og traveture.

Telefon
40 19 32 01
Häfen berechnen

Alle både uanset størrelse koster 100 kroner per døgn. Hvis der ikke overnattes og anløbet er mindre en 6 timer, så koster det 50 kroner.
El koster 20 kroner per døgn.
Bemærk at der er 2 klubber i Tambohus. Tambohus Bådeklub har den nordlige bro, den er frihavn, men her er ikke ret dybt og den har ingen faciliteter. Tambohus Bylaug har de øvrige broer. Det er ikke frihavn, men har toilet, bad m.v.

Einrichtungen
Elektricitet, Restaurant, Strand, Toilet, Vand, Badning, Hjertestarter
Search for facilities nearby
Danish
Rate
No votes yet

Benutzer, die in diesem Port ansässig sind

Keine Benutzer gefunden.