Skagen Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Last modified
Thursday, October 24, 2019 - 22:37
Port position map
Harbour position DMS
57° 42' 57" N , 10° 35' 13" E
Harbour position DM
57° 42.95000' N , 10° 35.21667' E
Approaches
Skagen havn kan anløbes døgnet rundt. Skibe og fartøjer skal ved anduvning af Skagen Havn inden for en afstand af 400 meter fra indsejlingen følge ledefyrslinien, i pejling 334°, markeret ved 2 fyr, der viser rødt lys med isofase (synkront). Forfyret er anbragt på mast på Vestre Tværmole vest for det røde, faste fyr på Vestre Tværmolehoved. Bagfyret er anbragt på en cirka 20 meter høj gittermast cirka 20 meter vest for den vestlige auktionshal.

For sejlads inden for havnens område gælder "Regler for sejlads m.m i visse danske farvande" herunder at det skib, der er for udgående, skal vente.

Strøm: Vinde mellem SSW. Og W. kan give NE - gående strøm, og vinde mellem N. og SSE. Kan give SW - gående strøm. Hyppigst og stærkest fra SW mod NE, op til 2 knob.

Max. 3 knob inden for ydre forhavnsbassin.

Forskellen mellem middel-højvande og middel-lavvande er normalt 0,3 m. W-lige storme kan give indtil 1,4 m højvande og E-lige storme indtil 0,9 m lavvande.
Details

På toppen af Jylland er Skagen placeret. Skagen er kendt for Skagensmalerne og det specielle lys, der siges at være i byen. Skagen har ikke særlig mange gamle bygninger, men der er en helt speciel atmosfære i de smale gyder nede ved havnen.

Skagen Lystbådehavn er placeret centralt i Skagen Havn, og er derfor præget af den trafik og de aktiviteter, der hører en aktiv fiskerihavn til.

Lystbådehavnen har de berømte Bindesbøllhuse som meget smuk og livlig kulisse. Sommeren igennem summer hele området af liv og dette fortsætter med aktiviteter, shopping og de mange kulturelle muligheder i bymidten, der kun er få minuttets gang herfra.

Lystbådehavnen har Blåt Flag og er udstyret med alle faciliteter for tursejleren; moderne bade- og toiletfaciliteter, handicaptoilet, vaskeri, grillplads, vand og strøm. Endvidere er der miljøstation for tømning af klosetter og spildolie, ligesom der forefindes dieselstander med kortbetjening. Affald kan afleveres i de opstillede container.

Seværdigheder

Snyd dig ikke for en tur på en af fiskeresturanter i Skagen, eller besøg Slagter Munch på Sct. Laurentii Vej 1.

Slagter Munch i Skagen

Men generelt spænder udbuddet af spisesteder fra det enkle, men gode måltid til den store kulinariske oplevelse og omfatter gourmetrestauranter, pizzeriaer, caféer og små hyggelige spisesteder. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Telephone
98 44 33 41
Ports charge

2018:
- 34 fod: 200,- / døgn.
35 - 49 fod: 280,- / døgn.
50 - 65 fod: 400,- / døgn.
66 - fod: tillæg 200,- / påbegyndt 5 m / døgn.
Flerskrogsbåde:
- 39 fod 280,- / døgn.
40 - 49 fod: 400,- / døgn.
Forbrug af vand og strøm er inkluderet i ovennævnte priser. Bad 5 kroner per 2 min.

facilities
bathing, Bicycle rental, diesel, Electricity, Gas, Grill, Internet, kiosk, clubhouse, Mast crane, Ecological Station, Restaurant, Sailmakers, Septic tank, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri, Workshop, Defibrillator
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.