Kaløvig Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 14' 37" N , 10° 20' 27" E
Harbour position DM
56° 14.61667' N , 10° 20.45000' E
Approaches
Kaløvig kan anløbes døgnet rundt. Om dagen vejleder Studstrupværkets 200 meter høje skorsten. Om natten er der mange belyste bojer der leder til havnens to molefyr og elværket. Sejlads er tilladt i det specialafmærkede område mellem Egå og Skødshoved Flak, hvor der ligger ammunition fra 2. verdenskrig, dog er ankring og fiskeri forbudt. En afmærket rende leder ind igennem feltet (13m rende til transport af kul). Der er fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Kaløvig Lystbådehavn er placeret i Århus Bugten og er nabo til elkraftværket Studstrup. Kaløvig Lystbådehavn har alt, hvad sejlerhjertet begærer.

Kaløvig Bådehavn er meget mere end bare en havn. Midt i det maritime miljø ligger de smukke træhuse, der sammen med Restaurant SalonSalon, under værket, med konferencecenter, teambuilding, matchrace og alt det andet skaber et helt specielt miljø. Der er to toiletbygninger - én på øen og én vest for riggerkajen.Bad og toilet findes i forlægelse af restauranten. Der afgår bus til Århus midtby tæt ved havnen. Desværre er indkøbsmulighederne i havnen ikke store. Der er dog bycykler til fri afbenyttelse.

Kaløvig er hjemsted for et TEAM Danmark center i sejlads, og her er naturlig aktivitet af unge sejlere.

Kaløvig Bådelaug har hjemhavn i Kaløvig Lystbådehavn.

http://kblvejr.dk/"> Webcam og vejrstation online

 

Seværdigheder

Området indbyder til lange traveture ved skov og badestrand.

Telephone
22 19 54 21
Ports charge

2019:
- 10 m: 120,- / døgn.
10 - m: 150,- / døgn.
Frihavnsordningen: 25,- / døgn.
Bad, vaskemaskine og tørretumbler betales med havnekort, der købes i cash loader.

facilities
bathing, Beach, clubhouse, Electricity, Petrol, Gas, Vaskeri, Mast crane, Playground, Restaurant, Septic tank, Toilet, Water, Bicycle rental, Grill, diesel, Workshop, Ecological Station, Internet, Defibrillator
Number of moorings
500
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.