Dageløkke Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 3' 46" N , 10° 51' 43" E
Harbour position DM
55° 3.76667' N , 10° 51.71667' E
Approaches
Dageløkke havn kan anløbes døgnet rundt. Havnen er fyrbelyst i perioden 1. april til 15. november. Pålandsvind vanskeliggør udsejling fra Dageløkkehavn uden motor. Forskellen mellem middelhøjvande og middellavvande er ca. 0,2 m. Vinde fra N kan give fra 0,8-1,2 m højvande, og vinde fra S og SE 0,9 m lavvande
Details

Hyggelig lille havn er meget beskrivende for Dageløkke havn. Dageløkke Havn er beliggende på Langelands nordlige vestkyst imellem Lohals og Rudkøbing. Her er en havn, hvor miljø og bolværk i en skøn forening danner rammen om den moderne marina, som her byder dig og din båd hjertelig velkommen.

I Dageløkke havn er du tæt på naturen, men du har alligevel gode indkøbsmuligheder i en kiosk, og holder du af frisk fisk, er du velkommen i havnens fiskehandel, der er åbent dagligt.

Desuden har havnen stillet en "sejlerstue" til rådighed, hvor de sejlende gæster og andre kan samles til hyggeligt samvær, mens man nyder udsigten over havnen og vandet mellem Fyn og Langeland.

Der er cirka 7 kilometer til Tranekær slot, der er en af Danmarks ældeste middelalderborge. Tranekær Slot er placeret højt på en banke, og derfra er der udsigt over Tranekær og store dele af Nordlangeland. Slottet tilhører slægten Ahlefeldt-Laurvig og kan dateres tilbage til 1200 tallet. Slottet har været ombygget mange gange og er et af Danmarks ældst beboede slotte. Der er ikke offentlig adgang til slottet, men derimod til den omliggende slotspark.

Telephone
40 92 24 44
Ports charge

facilities
Grill, bathing, Beach, Bicycle rental, clubhouse, Electricity, Petrol, Gas, kiosk, Playground, Restaurant, Supermarket, Toilet, Water
Number of moorings
100
guest Place
70
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.