Doverodde Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 43' 3" N , 8° 28' 26" E
Harbour position DM
56° 43.05000' N , 8° 28.43333' E
Details

Doverodde Havn er en lille frihavn beliggende smukt i det naturskønne og kulturhistoriske interessante område ned til Limfjorden. Ved indsejlingen til Doverodde ses de 7-8.000 år gamle stenalderkystskrænter, og her findes landets største gruppe af gravhøje. Stedet har i et par århundrede været centrum for korn- og kvæghandel med England, hvorfor der har eksisteret en egentlig købmandsgård med anløbsbro siden 1848.

Købmandsgården i Doverodde

Man kan med fordel besøge Limfjordscentret, der har til huse i den gamle købmandsgård. Her er løbende udstillinger og aktiviteter. Købmandsgården har også et højt 42 meter højt tårn, hvor der eren fantastisk udsigt udover Limfjorden og landet omkring den. I tårnets udstillinger kan der hentes inspiration og information om naturen i Limfjordslandet.

Limfjordscentrets naturvejleder arrangerer ture på fjorden, til den nærliggende Dover Plantage med Oldtidshøjene og Nationalpark Thy.

Der er også muligt at spise en middag i Købmandsgårdens restaurant, der drives af Vivi. Den har åbent fra 1. april til 15. november.

Telephone
20 88 11 37
Ports charge

Det koster 120 kroner i døgnet uanset størrelse inkl. el.
Frihavn 50 kroner i døgnet inklusiv strøm og bad.

facilities
Beach, clubhouse, Electricity, Mast crane, Restaurant, Toilet, Water, Grill, Internet
Number of moorings
86
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.