Dybvig Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
54° 56' 40" N , 11° 26' 9" E
Harbour position DM
54° 56.66667' N , 11° 26.15000' E
Approaches
Dybvig kan anløbes døgnet rundt, men forholdene i farvandet omkring øen er skiftende, så det bedste er at anløbe havnen om dagen. Havnen er fyrbelyst. En afmærket rende med officiel dybde på 3,1 meter fører ind til havnen. Men tilsanding sker ofte, så både med en dybgang over 2,5 meter, bør gå forsigtigt frem. To røde båkefyr (F R) viser vej om natten på kurs 347°.
Details

Dybvig havn er placeret på øen Fejø i smålandsfarvandet. Fejø har 600 indbyggere, og er med 16 km² og en kystlinie på over 30 km, den største af de tre beboede øer i Smålands­havet. Det er en fredelig ø uden stress og jag. Landskabet er let bakket moræneland med lave kyster.

Fejø er kendt for sine mange frugtavlere, og bevæger man sig rundt på øen, bliver man da også mødt af vejboder med frugter og andet spændende fra de lokale beboere. Fejø er smålandsfarvandet største ø. Øen har en smuk natur og med lavvandede strande, er det et ideelt sted for børnefamilierne.

På Fejø kan du opleve meget, og inden du forlader øen, bør du i hvert fald have besøgt Den gamle Smedje, Kirken, og Fejø Mølle. Måske når du også en tur over dæmningen til naboøen Skalø.

På øen er der købmand med post, mekaniker, frisør, kro, hotel, café, restaurant samt mange spændende små boder i vejkanten, der tilbyder frugt, grønt, marmelade og så videre.

Telephone
21 27 18 84
Ports charge

100-150 kroner i døgnet afhængig af bådens størrelse.

facilities
bathing, Beach, Bicycle rental, Electricity, Petrol, Gas, kiosk, Vaskeri, Mast crane, Playground, Restaurant, Septic tank, Supermarket, Toilet, Water
Number of moorings
50
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.