Arnager Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 3' 4" N , 14° 46' 50" E
Harbour position DM
55° 3.06667' N , 14° 46.83333' E
Approaches
Arnager havn kan kun anløbes om dagen - anløbes med forsigtighed fra sydøst i lyst og sigtbart vejr. Kompasmisvisninger kan forekomme i området. Bemærk at hård strøm i forbindelse med dårlig sigt kan være farligt, og det så anbefales at anløbe en alternativ havn.

Arnager Rev er markeret med en kompasafmærkning. Grunden Blak 1.500 meter syd for Sose Odde med sten på 1,5 m dybde er afmærket med en gul tønde.

Strømmen i anduvningsfarvandet skaber sjældent nogle problemer. Bemærk, at vinden ofte er friskere på læsiden af Bornholm end på luvsiden. Der forekommer bundgarn og andet fiskegrej i området. Et skydefelt ud for Raghammer Odde er markeret af to båkesæt på land.
Details

Arnager havn er placeret på Bornholms sydvestlige side - vest for Rønne. Arnager havn er en lille fiskeri og lystbådehavn med begrænset plads til gæstesejlere - der forefindes cirka 5 gæstepladser i havnen. Havnen er til gengæld den eneste havn på Bornholms sydvest kyst, der kan anløbes af kølbåde. Havnen blev anlagt i 1884. En 185 meter lang træbro fører ind til land.

Man finder gode indkøbsmuligheder, spisesteder, kulturelle tilbud og aktiviteter for hele familien i Rønne, der er placeret cirka 9 km fra havnen.

Naturen omkring Arnager er præget af strand, hav, bakker, skov og mose.

Seværdigheder

Arnager har eget silderøgeri, der klart kan anbefaldes at besøge og spise i deres restaurant. Det er selvfølgelig muligt at købe friskrøget fisk.

Arnager på nogle af Bornholms bedste sandstrande, så er vejret godt, er stranden et sikkert hit. Der er strandsand mellem 15-20 meter udfra kysten.

Der er cirka 1 km til Arnager Jættestue. Jættestuen stammer for yngre stenalder. Da Nationalmuseet udgravede jættestuen fandt man blandt andet en del ravperler og omkring 15 kranier fra mennesker.

Arnager Jættestue

Telephone
30 31 41 53
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 150 kroner per døgn, inklusiv el.

facilities
bathing, Petrol, Electricity, Mast crane, Toilet, Water, Beach
Number of moorings
30
guest Place
5
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.