Kramnitze havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
54° 42' 24" N , 11° 14' 59" E
Harbour position DM
54° 42.40000' N , 11° 14.98333' E
Approaches
Kramnitze havn kan anløbes om dagen. Der er bundgarn tæt øst for havneindløbet, der strækker sig langt ud fra land. Bemærk, at revlen cirka 30-50 meter foran havnen kun er 1 meter dyb. Tilsanding kan forekomme. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Kramnitze havn er placeret på Lollands sydkyst mellem Rødby havn og Albuen. Kramnitze er en hyggelig sommerby med en lille havn, hvorfra der gennem mange år har været drevet bundgardsfiskeri fra mindre fiskerbåde. Idag drives der fortsat fiskeri, så det vil være muligt at købe en skrubbe fra en af bådene. Havnen byder ikke på de store faciliteter, men der en campingplads nær ved, der hedder Western Camp. Her kan du til gengæld opleve ægte western stemning med sherif, fængsel og saloon. Der er mange aktiviter på campingpladsen, legeplads, minitog, æsler og heste er blot nogle af mulighederne.

Der er super lækker badestrand lige ved siden af havnen.

Der er cirka 9 kilometer ind til Dannemare, der er den nærmeste større by. I Dannemare findes en dagligbrugs - har du brug for større butikker eller specialbutikker skal du til Rødby, der er cirka 11 kilometer væk.

Seværdigheder

Lalandia befinder sig cirka 12 kilometer væk fra Kramnitze havn. Lalandia byder på stort indendørs vandland, der nok skal beskæftige familiens vandhunde. Udover vandland er der mulighed for at bowle, spille badminton, skyde med bue og pil, få massage, spille minigolf og meget mere.

Safariparken Knuthenborg kunne være en spændende udflugtsmulighed, der er cirka 25 kilometer til løver, giraffer, zebraer og andre spændende oplevelser.

Telephone
54 94 61 13
Ports charge

80 kroner per døgn med vand og el inkluderet.

facilities
Bicycle rental, Electricity, Gas, Restaurant, Beach, Supermarket, Toilet, kiosk, Water
Number of moorings
35
guest Place
12
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.