Knebelbro havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 12' 15" N , 10° 28' 20" E
Harbour position DM
56° 12.25000' N , 10° 28.33333' E
Approaches
Havnen kan anløbes døgnet rundt i lyst og sigtbar vejr. Indsejlingen til Knebel Vig er markeret med grøn kost på position 56grader13,31`N 10gradet26,70`Ø. Vær opmærksom på store umarkerede sten i den nordlige del af indsejlingen samt Rønnen vest for havnen (tør ved lavvande). Fra den grønne kost kan holdes kurs direkte mod havnen. Indsejlingen til havnen er markeret med røde og grønne bøjer.

Der er udlagt DS bøjer i den sydvestlige del af vigen på position 56grader12,5` N 10grader29,9`Ø samt i den nordøstlige del ved position 56grader13,5`N 10grader27,3`Ø. Der er ingen strøm af betydning ved indsejlingen. Bundgarn og andet fiskergrej forekommer i området omkring havnen.
Details

Knebelvig er placeret i bunden af den meget smukke Knebel Vig på Mols. Det er absolut naturen, der er den store seværdighed i området ved og omkring Knebelvig havn. Benyt Facettens (placeret ved havnen) udlejningscykler til en cykeltur i området. Der findes en spar købmand i Knebel, hvortil der er 1500 m fra havnen.

Langs den inderste og yderste bro er der terrasser med borde og bænke med metalhylder til engangsgrill. Grillen og røgeovnen ved havnen kan frit benyttes. Ved parkeringspladsen er der affaldscontainere- og skraldesække. Benyt dem venligst, hvis du er gæstesejler.

Den store rygeovn og grill kan gratis benyttes af gæstesejlere

Det er også muligt at komme til Århus via Rønde med bus - bussen har nummer 361.

Seværdigheder

Mols Bjerge er storslået natur skabt af den sidste istid, da store istunger skubbede sten og sand foran sig. Istungerne blev til Ebeltoft og Kalø Vig, og stenene og sandet blev til Mols Bjerge. Rundt om Mols Bjerge ligger en række små charmerende landsbyer med hvert deres særpræg. Den største by er Knebel, som i dag regnes for Mols Bjerges hovedby.

Knebel kirke er helt sikkert et besøg værd. Kirken blev i 1990erne udsmykket af kunstneren Bjørn Nørgaard.

I Vistoft finder man en kirke med de flotte kalkmalerier og møllen i byen er et stop værd. Møllen blev brugt så sent som omkring 1970, og det er en såkaldt hollandsk gallerimølle.

Telephone
86 36 53 09
Ports charge

Gæstesejlere kan benytte havnen gratis i dagtimerne. For overnattende gæstersejlere under 30 fod koster det 100 kroner i døgnet. 30-45 fod 120 kroner i døgnet. Over 45 fod 250 kroner i døgnet. Betaling af havnepenge sker ved selvbetjening i betalingsskuret inden kl. 20.00.

På havnens broer er der 14 elstandere, hver med 6 stikkontakter og 6 standere med vandhaner og vandslanger. Der er bad og toilet i bådelaugets klubhus "Brohuset".

facilities
bathing, Bicycle rental, Electricity, clubhouse, Mast crane, Beach, Toilet, Water, Equipment store, Grill, Restaurant, Supermarket
Number of moorings
45
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.