Jyllinge Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 44' 42" N , 12° 5' 44" E
Harbour position DM
55° 44.70000' N , 12° 5.73333' E
Approaches
Jyllinge Lystbådehavn kan kun anløbes om dagen i lyst og sigtbar vejr. Kan kun anløbes fra N via løbet E om Lilleø. Syd for Lilleø udlægges i perioden 1. april - 15. november røde og grønne afmærkninger, der markerer den 2 meter dybe sejlrende. Lystbådehavnen er ikke fyrbelyst. Strømmen i Roskilde Fjord skifter hver 6. time med flod og ebbe. Denne strøm er uden betydning i roligt vejr. Bemærk at der kan forekomme bundgard og fiskegrej i området. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Jyllinge Lystbådehavn er en af de større havne i Isefjorden og Roskilde Fjord. Havnen er placeret cirka 6 sømil fra Roskilde. Jyllinge Lystbådehavn byder på moderne faciliteter med blandt andet havneshop, nye og moderne toilet og badeforhold, overdækkede grillpladser, brændstofstander med diesel og benzin, tankanlæg for tømning af holdingtank, mastekran og ikke mindst en mindre badestrand beliggende mellem den moderne lystbådehavn og den gamle fiskerihavn.

Jyllinge-centret er placeret cirka 1500 meter fra Lystbådehavnen. Butikscenteret er overdækket og er således et attraktivt indkøbssted i alt slags vejr. Her findes supermarked, bager, apotek, banker, apotek, nogle specialbutikker samt spisesteder. Der er også en kinesisk restaurant på selve havnen.

Jyllinge Sejlklub har hjemhavn i Jyllinge Lystbådehavn.

Seværdigheder

Jyllinge kirke er en gammel middelalderkirke, der ligger i den gamle bydel i Jyllinge. Kirken antages at være opført mellem 1080 og 1130.

Fjordcenter Jyllinge, tidligere kendt som Fjordmuseet, ligger på Jyllinges bedste udsigtsgrund med frit udsyn over Roskilde Fjord. Fjordcenter Jyllinge er museum for den nordlige del af Roskilde Kommune, Gundsøegnen, og fortæller områdets historie gennem udstillinger om jagt, fiskeri og landboliv, som fra gammel tid har været de fremtrædende erhverv i området. Derudover er der skiftende særudstillinger. Frivillig entré.

Telephone
46 78 93 48
Ports charge

2018:
Alle både uanset størrelse koster 130 kroner i døgnet.
Medlemmer af frihavnsordningen betaler 25 kroner i miljøafgift.
Vand og el er på broerne.
Bad: 10,-
Diesel: 18.09.18: 10,96 / l
Benzin: 18.09.18: 12,70 / l

facilities
bathing, Petrol, diesel, Electricity, Gas, kiosk, clubhouse, Mast crane, Restaurant, Septic tank, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri, Workshop, Equipment store, Grill, Defibrillator, Ecological Station, Boat ramp, Playground
Number of moorings
400
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.