Virksund Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 36' 32" N , 9° 17' 29" E
Harbour position DM
56° 36.53333' N , 9° 17.48333' E
Approaches
Virksund Lystbådehavn kan anløbes døgnet rundt. Bemærk at den grønne tønde med topbetegnelse ved Sundsøre Rev skal respekteres. Revet strækker sig langt ud i sundets bredde. Der kan forekomme kraftig strøm, når slusen i Hjarbæk fjord reguleres. Hav­nen har 2 ind­sej­lin­ger, en nord­lig ho­ve­d­ind­sej­ling og en syd­lig ind­sej­ling. Den nord­li­ge ho­ve­d­ind­sej­ling har et fyr på styrbord side, der viser grønt, fl 2 lys, og et fyr på et bro­ho­ved på ind­sej­lin­gens bagbord side, der viser rødt, fl 2 lys. Den syd­li­ge ind­sej­ling har et fyr på styrbord side, der viser grønt, fast lys, og et fyr på et bro­ho­ved på ind­sej­lin­gens bagbord side, der viser rødt, fast lys. Bundgarn og andet fiskegrej forekommer i området. Vis hensyn til færgetrafikken.
Details

Virksund lystbådehavn er placeret på vestsiden af Virksund - cirka 300 meter fra slusen og dæmningen.

I havnens klubhus finder 3 badeværelser med bad og toilet. Desuden et sejlerkøkken til gæstesejlere.

Di­e­sel kan købes ved hen­ven­del­se i kio­sken. Ben­zin og ko­lo­ni­alva­rer kan købes i Sund­strup, der er placeret cirka 2 km øst for hav­nen ad lan­de­vej­en.

Seværdigheder

Den jydske Rosenpark I Aalestrup er bestemt et besøg værd. Parken er anlagt på en skråning ned til Simested å. Parken bestræber sig på at præsentere 1-2 helt nye sorter hvert år og har et udarbejdet katalog, der samtidig kan bruges som bestillingsliste.

Den jydske rosenpark i Aalestrup

Parken indeholder desuden en smuk pavillon med café, hvor der i højsæsonen serveres kaffe og tá-selv-bord. Ved søen findes romantisk lysthus og på den anden side af åen er anlagt en staudehave tilpasset ådalens flora. Der er legeplads, hvor børn kan lege.

Ørslev Kloster er en firlænget barok herregård. Nordfløjen er gården er en kirke, og er usædvanlig smukt udsmykket. Havnen og kirken er åben for offentligheden, mens selve herregården idag fungerer som forbydelsessted for kunstnere og studerende.

Telephone
97 51 29 29
Ports charge

Det koster 120 kroner i døgnet.
Fri­havns­bå­de 50 kroner de før­ste 3 døgn her­ef­ter 120 kr.
Pri­ser­ne er inkl bru­se­bad og el.

facilities
bathing, diesel, Electricity, clubhouse, Playground, Mast crane, Restaurant, Toilet, Water, Workshop
Number of moorings
150
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.