Brøndby Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 36' 33" N , 12° 26' 33" E
Harbour position DM
55° 36.55000' N , 12° 26.55000' E
Approaches
Brøndby Havn kan anløbes døgnet rundt. Bemærk dog at bundgarn strækker sig ud fra kysten, så det kan anbefales at anløbe havnen i lyst og sigtbart vejr. Indsejlingen til havnen er markeret med et W-mærke og en rød tønde, og Brøndby Strand Vn viser ind til havnen i 345°-354°. Havnens molehoveder er belyst, og der er lys på havnen. Der er fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Brøndby havn er placeret på nordsiden af Køge Bugt og Vest for Amager. Dermed er havnen den nordligste havn i Køge Bugt.

Vaske- og tørremønter kan købes på havnekontoret. En vaskmønt koster 20 kroner og en tørremønt koster 5 kroner, og der kan ikke reserveres vasketid. Der er toilet og badefaciliteter i klubhuset - adgangskort købes i forhallen. Yderst på syd-øen, lige overfor indsejlingen, ligger Havmågen, der er et fælleshus for alle havnens brugere og gæster.

Der er cirka 3 kilometer til nærmeste indkøbscenter med supermarked, posthus, apotek og specialforretninger. Cykler udlånes gratis fra havnekontoret eller Havkatten.

Brøndby Havn har mange små grillpladser. Selvom de måske ser private ud, er de alle til offentlig benyttelse.

Brøndby Stands Sejlklub hører hjemme i Brøndby havn.

Seværdigheder

Vestvolden er en del af Københavns gamle forsvarsværk. Vestvolden skulle forhindre fjentlig indtrængen til København fra syd og vest, samt afholde fjenden fra at beskyde København med artilleri.

Gammel militærbro i Vestvolden

Arken - museum for moderne kunst er placeret i nabohavnen Ishøj. Arken byder på store udstillinger med klassiske danske og internationale kunstnere, som bliver vist i samspil med udstillinger af den helt nye kunst. Museet holder lukket på mandage. En voksenbillet koster 85 kroner, mens børn under 17 år er gratis.

Arken - museum for moderne kunst

Forstadsmuseet er Brøndby og Hvidovres nye museum, der afdækker historien om at være forstad til København. Ønsker du at besøge Forstadsmuseet, kan du finde museet i Historiens Hus, Alarmpladsen 3 i Hvidovre mandag-torsdag kl.11-15. Du kan også være heldig at møde nogle af museets udstillinger rundt omkring i Brøndby.

Telephone
43 73 61 00
Ports charge

2018:
Alle størrelser både koster 110 kroner i døgnet.
Frihavnsordningen: Gratis
El koster 20 kroner i døgnet.
Betales på havnekontoret (stor gul bygning midt på havnen) eller i Havkatten, der er en grillbar på havnen.
Brøndby havn er med i frihavnsordningen.

facilities
bathing, Bicycle rental, diesel, Electricity, Internet, kiosk, clubhouse, Playground, Mast crane, Ecological Station, Septic tank, Toilet, Water, Vaskeri, Workshop, Beach, Defibrillator
Number of moorings
550
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.