Sundby Sejlforenings Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 39' 53" N , 12° 38' 2" E
Harbour position DM
55° 39.88333' N , 12° 38.03333' E
Approaches
Sundby Sejlforening kan anløbes døgnet rundt. Indsejlingen til havnen sker fra Kongedybet. Der er gravet en sejlrende, der har en dybde på 2 meter indtil havnen. Sejlrenden er markeret med røde og grønne bøjer. Havnens røde fyrbåker viser ind på kurs 252°.
Details

Sundby Sejlforenings havn er placeret ved Kongedybet på Amagers østside. Havnen ligger kun 10 minutters gang fra metrostationen Lergravsparken hvorfra der med få minutters mellemrum er afgang mod Kongens Nytorv. Dermed er Sundby Sejlforening en af de mest attraktive gæstehavne for sejlere der vil opleve København.

Toilet og bad findes ved søndre mole, nordre mole og i klubhuset. De er åbne døgnet rundt og gratis.

Der findes en restuarant i havnen - Restaurant Sundby Sejl. Til frokost har de smørrebrød og den øvrige menu byder primært på dansk inspireret mad.

Seværdigheder

Amager Strand er Københavns største strand ud mod Øresund. Amager Strand består af stranden langs Amager Strandvej, en lagune, en ø og parkerne 10-øren og 5-øren. Øen er 2 kilometer lang og lagunen er 400 meter på det bredeste sted – det er 4,6 kilometer badekyst og plads til masser af aktiviteter.

Telephone
32 58 14 24
Ports charge

Havnepenge betales i automaten ved havnekontoret. Der kan betales med VISA/Dankort eller MasterCard, ikke med kontanter. Kvitteringslabel skal anbringes på båden på et fra broen synligt sted.

Gæstesejlere op til 13 m (max længde i havnen), inkl. miljøafgift, el, vand og bad: 140 kr. pr. påbegyndt døgn.

Sundby Sejlforening er tilmeldt Frihavnsordningen, og andre medlemmer af denne betaler 40 kr. pr. påbegyndt døgn (inkl. miljøafgift, el, vand og bad).

facilities
bathing, diesel, Electricity, clubhouse, Playground, Mast crane, Restaurant, Septic tank, Beach, Toilet, Water
Number of moorings
350
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.