Skive Søsportshavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 34' 30" N , 9° 3' 11" E
Harbour position DM
56° 34.50000' N , 9° 3.18333' E
Approaches
Skive søsportshavn kan anløbes døgnet rundt. En gravet og afmærket rende fører ind til havnen. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnen. Der kan forekomme bundgarn og andet fiskegrej i området.
Details

Skive Søsportshavn er placeret inderst i Skive Fjord, der er en del af Limfjorden. Havnen ligger godt i læ grundet Krabbesholm skov. Der er cirka 1,5 kilometer indtil centrum af Skive.

Skive Søsportshavn fik i 2008 ny servicebygning med havnekontor, bade – og toiletfaciliteter samt køkken og opholdsrum med TV og internetadgang. I servicebygninger findes der vaskemaskiner og tørretumbler, betales med TallyCard, der trækkes i automat, hvor der også betales havnepenge. Servicebygningen er sammenbygget med det nye Hotel Strandtangen.

Der ligger en A Herreford Beefstouw restaurant lige ved havnen, hvor man spiser godt.

Skive Sejlklub har hjemhavn i Skive Søsportshavn.

Seværdigheder

Skive Ny Kunstmuseum er beliggende på Havnevej 14. Skive Kunstmuseums samling er bredt anlagt og dækker kunst fra midten af 1800-tallet til i dag. Museet har skiftende udstillinger.

Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkgruber. Gruber er et nordisk ord for mine. I gruberne er der mere end 60 kilometer gange under jorden. Gangene findes i flere niveauer. Nogle gange er så store som domkirker, og i andre kan en voksen mand ikke gå oprejst. Hele året rundt er der en temperatur på kun 8 grader i grubberne. Det er derfor en god idé at medbringe varmt tøj. I selve gruberne kan man også se et multimedieshow, der fortæller om kalkens historie. I det nyrenoverede kalkværk kan man se film og udstilling om kalkværket og kalkbrydningens historie.

På Værftet i sydhavnen, ca. 0.5NM syd for havnen kan der tankes diesel, og her findes også en bådudstyrsbutik

Telephone
97 52 73 33
Ports charge

2018:
- 32 fod: 120,- / døgn
32 - 40 fod: 140,- / døgn
40 - 50 fod: 160,- / døgn
50 - fod: 250,- / døgn
El: 35,- / døgn
Frihavnsordningen: 25,- / døgn inkl. el.

facilities
bathing, diesel, Electricity, Gas, Grill, Internet, clubhouse, Mast crane, Ecological Station, Restaurant, Sailmakers, Septic tank, Beach, Toilet, Water, Vaskeri, Workshop, Equipment store, Defibrillator, Supermarket
Number of moorings
275
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.