Nørre Uttrup Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
57° 4' 13" N , 9° 57' 24" E
Harbour position DM
57° 4.21667' N , 9° 57.40000' E
Approaches
Nørre Uttrup havn kan anløbes døgnet rundt, dog kun i lyst og sigtbart vejr. Dybden i indsejlingen er 2,0 meter og i bassinet 1,0 - 2,5 meter. To belyste trekantsbåker leder ind i 315°. Ved sejlrendens begyndelse er der udlagt en rød/hvid spirtønde med rød kugletopbetegnelse. På rendens nordlige side er udlagt 6 grønne stager med topbetegnelse og på rendens S-side 6 røde stager med topbetegnelse. Afmærkningen er udlagt i perioden 1. april - 15. november. Bemærk at rendens afmærkning skal respekteres, da der er lavvandet i området ved siden af renden.
Details

Nørre Uttrup havn er placeret øst for Nørresundby og Aalborg i Limfjorden. Havnen er smukt placeret i en lille lagune. Havnen privatejet af Sundby Hvorup Sejlklub.

Havnen har et hyggeligt klubhus, og en god legeplads til børn. Der er muligt at låne cykler. Der afgår bus mod Nørresundby og Aalborg fra Nørre Uttrup torv.

Sundby Hvorup Sejlklub har hjemhavn i Nørre Uttrup Havn.

Telephone
98 19 04 43
Ports charge

Alle størrelser både koster 100 kroner i døgnet. For andre medlemmer af frihavnsordningen er der en miljøafgift på 30 kroner per døgn.

facilities
bathing, Bicycle rental, Electricity, clubhouse, Playground, Mast crane, Ecological Station, Septic tank, Toilet, Water
Number of moorings
85
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.