Aarø Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 15' 39" N , 9° 43' 50" E
Harbour position DM
55° 15.65000' N , 9° 43.83333' E
Approaches
Aarø havn kan anløbes døgnet rundt. Færgelejet må ikke benyttes. Der kan være kraftig strøm i området mellem Aarøsund og Aarø. Der forekommer bundgarn og andet fiskegrej i området. Vis hensyn til færgetrafikken.
Details

Aarø er beliggende i Lillebælt ved indsejlingen til Haderslev Fjord. Der er omkring 170 beboer på øen. Bebyggelsen på øen er i overvejende grad samlet i den idylliske Aarø By. Byen har smalle gader, stengærder, hegn og smukke slægsgårde.

Havnen ligger i dejlige rolige omgivelser med gode faciliteter. Og ikke langt fra havnen ligger der naturlejeplads og der etableres Park Golf bane ved siden af.

Café Brummersgård er placeret cirka 200 meter fra havnen. Her kan provianteres eller spises i den smukke café. Der er cykeludlejning i gården og der arrangeres særlige tiltag (se deres hjemmeside)

Aarøgaard Cafe' er også midt i byen hvor der serveres god kromand ect. Godt hvis maven er større end pungen.

Aarøs Perle ligger på havnen med alle former for grill og andre middagsretter. Købmandsvarer findes i mindre udvalg og der er mulighed for at bestille fist morgenbrød og leje at golfvogne til rundtur på øen.

Årø Vingård med dens butik er altid et besøg værd sammen med et besøg på Aarø Galloway gårdbutik med salg af Ø kød og garn og strikvarer

 

Seværdigheder

Vildtreservatet - Aarø Kalv er på cirka 30 ha. Området har både et spændende plante- og dyreliv, hvor floraen er vekslende mellem klivegetation og strandenge med lav hindebæger, stilket kilebæger og strandsalat. Der skal vises hensyn ved færdsel i strandengene - specielt i ynglesæsonen.

Telephone
74 58 45 95
Ports charge

Både under 8 meter i længden koster 110 kroner i døgnet.
Både mellem 8-10 meter i længden koster 120 kroner i døgnet.
Både mellem 10-12 meter i længden koster 140 kroner i døgnet.
Både mellem 12-14 meter i længde koster 160 kroner i døgnet.
Både mellem 14-20 meter i længde koster 250 kroner i døgnet
Både over 20 meter i længden koster 350 kroner i døgnet.

facilities
bathing, Bicycle rental, Electricity, Grill, kiosk, Playground, Restaurant, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri, Internet, Ecological Station
Number of moorings
75
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.