Skødshovedbro Jolle Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:10
Port position map
Harbour position DMS
56° 10' 52" N , 10° 22' 27" E
Harbour position DM
56° 10.86667' N , 10° 22.45000' E
Approaches
Skødshoved havn kan anløbes døgnet rundt i lyst og sigtbart vejr. For at anløbe havnen skal det gøres fra nordvest. Indsejlingen er afmærket med en rød og en grøn bøje samt to orange kugler. Om natten lyser havnens grønne molefyr. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Skødshoved havn er placeret i Århus Bugten. I klart vejr er der skøn udsigt til Århus.

På havnens moler er der placeret bænke og borde, hvor man kan nyde sin mad sammen med udsigten over Århus Bugten. Der er ligeledes en grillplads, som gæstesejlere er velkommen til at benytte.

Seværdigheder

Skødshoved havn ligger ikke langt fra Mols Bjerge, som er et storslået, fredet naturlandskab med afvekslende natur, et utal af vandrestier og et rigt dyreliv.

Cirka 1 km fra havnen ligger Flintesmedens arbejdende værksted. Her kan man opleve stenalderens flintesmeds arbejde på tæt hold. Det er også muligt at se museets samlinger af arkæologiske og geologiske minder.

Telephone
21 60 15 85
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 125 kroner i døgnet. Havnepengene betales via en konvolut, der kan hentes ved skrivepulten udenfor havnekontoret. Der er fri liggetid på 3 timer, dog uden landstrøm. Vanddybden på indersiden af sydmolen er ca. 2,5 meter, på vestlige side af yderste bro er der dog max. 2 meter vand, længere inde noget mindre.

facilities
bathing, Electricity, Grill, clubhouse, Playground, Restaurant, Septic tank, Beach, Toilet, Water
Number of moorings
89
English
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.