Gjøl Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
57° 3' 44" N , 9° 42' 3" E
Harbour position DM
57° 3.73333' N , 9° 42.05000' E
Approaches
Gjøl havn kan anløbes døgnet rundt. Havnens grønne fyrbåker viser ind i kurs 000°. Der er udlagt røde og grønne stager med topbetegnelse, der viser indsejlingen til havnen. Afmærkningen skal nøje respekteres, da der er lavvandet udenfor sejlrenden. Venstre molehoved er fyrbelyst med et rødt fyr. Der kan forekomme bundgarn og andet fiskegrej i området ved havnen. Kraftig blæst fra sydvest, giver strøm på tværs af indsejlingen til havnen.
Details

Gjøl havn er placeret nordenfjords mellem Aalborg og Aggersund i Limfjorden. Der er cirka 8 sømil til Aalborg. Gjøl by er kendt for de verdensberømte Gjøl-trolde og fra Hans Kirks roman Fiskerne, der blev skrevet på Gjøl Kro.

På havnen finder man Gjøl kro. Kroen kan anbefales, hvis man skal have sulten stillet .Der er også muligt at spise i natur og kulturcafen der har Cafe/Grillmad,Gammeldagsisvaffel,kaffe og kage Der er muligheder for indkøb af dagligvarer i Gjøl.

Gjøl Sejlklub har hjemhavn i Gjøl havn.

Seværdigheder

Gjøl kirke er fra år 1130. Kirken byder på noget af det ypperste i Norden inden for romansk stenkunst. I 1530erne udsmykkedes kirkens korhvælvinger med flotte kalkmalerier.

Ulvedybet er et fuglereservat. Området fungerer som en rasteplads for trækfugle. Blandt andet er det muligt at se Danmarks national fugl knopsvanen.

Kan kun anbefales.

Telephone
41 91 11 69
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 145 kroner i døgnet.
alle faciliteter er inkluderet i prisen

facilities
bathing, Bicycle rental, diesel, Electricity, Gas, Grill, Internet, kiosk, clubhouse, Playground, Mast crane, Ecological Station, Restaurant, Septic tank, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri, Workshop, Defibrillator
Number of moorings
150
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.