Mou Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
56° 58' 52" N , 10° 13' 38" E
Harbour position DM
56° 58.86667' N , 10° 13.63333' E
Approaches
Mou havn kan kun anløbes i daglys, og hvis vejret er lyst og sigtbart. Havnen er ikke fyrbelyst, men havnens broer er belyste. Indsejlingen til havnen er markeret af en rød og en grøn stage med topbetegnelse og refleksbånd i perioden 1. april til 15. november. Strømmen løber på tværs af havneindløbet. Vær opmærksom på, at erhvervstrafikken og store skibe ikke har mulighed for at vige for mindre både, grundet det smalle løb gennem Limfjorden - derfor udvis hensyn. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Mou havn er placeret på sydsiden af Limfjorden mellem Hals og Aalborg. Nyd udsigten over Limfjorden og den livlige trafik af sejlbåde og alt fra tankskibe til luksuslinere.

Frydenstrand Camping ligger placeret cirka 300 meter fra havnen. På campingpladsen er der en butik med alt i dagligvarer. Der er gratis internet på havnen, adgangskoden fås ved henvendelse til havnefogeden. Havnen har cykler, man gratis kan låne.

Sejlklubben Mou Bro har hjemhavn i Mou havn.

Seværdigheder

Havnen ligger ved et af Danmarks største slettelandskaber. Her ligger Nordeuropas største højmose - Lille Vildmose. På det levende formidlingscenter Lille Vildmosecentret får man et indblik i mosens unikke natur og kulturværdier. Man kan se naturfilm i biografen, flyve i ørnesimulatoren, komme tæt på mosens planter og dyr i naturværkstedet og opleve spændende interaktive udstillinger om Vildmosen.

Telephone
21 43 35 61
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 120 kroner per døgn.

facilities
bathing, Bicycle rental, Electricity, Internet, clubhouse, Playground, Mast crane, Ecological Station, Beach, Toilet, Water, Workshop
Number of moorings
75
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.