Attrup Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
57° 2' 17" N , 9° 27' 20" E
Harbour position DM
57° 2.28333' N , 9° 27.33333' E
Approaches
Attrup Havn kan anløbes døgnet rundt, så længe vejret er lyst og sigtbart. Der er etableret en ny indsejling over Middelgrund syd for Attrup Havn. Indsejlingen er forsynet med rød og grøn afmærkning. Når man er fri af Middelgrund styres mod havnen. Havnens fyrbåker viser ind i kurs 027°. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Attrup havn er placeret i Limfjorden mellem Aalborg og Aggersund. Attrup Havn byder på moderne faciliteter. Havnen er renoveret, og der er opført et multifunktionshus med panoramaudsigt ud over Limfjorden.

Der er en campingplads cirka 800 meter fra havnen, hvor man kan proviantere i et begrænset udvalg. Der er i sæsonen åbent fra 14-19 samt om morgenen undtagen fredag og lørdag.

Attrup Bådelaug har hjemhavn i Attrup havn.

Seværdigheder

Hvisselhøj jættestue er et besøg værd. Jættestuen er placeret i Alsbjerg Bakker mellem Attrup og Brovst. Jættestuen indeholder 3 stenbyggede kamre, hvilket er meget specielt. Intet sted i Danmark har man hidtil fundet en jættestue med tre kamre bygget bag hinanden. Det første kammer er 8 meter langt. Det næste kammer er 4,5 meter langt og sidste kammer er 2 meter. Jættestuens kamre ligger symmetrisk placeret omkring en øst-vest gående akse.

Telephone
41 91 11 69
Ports charge

2019:
Alle både: 145,- / døgn.
Frihavnsordningen: 40,- / døgn.
Incl. el og bad.

facilities
bathing, Electricity, clubhouse, Playground, Mast crane, Restaurant, Septic tank, Beach, Toilet, Water, Grill, Ecological Station
Number of moorings
180
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.