Høruphav Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
54° 54' 24" N , 9° 53' 19" E
Harbour position DM
54° 54.40000' N , 9° 53.31667' E
Approaches
Høruphav Havn kan anløbes døgnet rundt, så længe det er lyst og sigtbart vejr. Havnen kan i sommerhalvåret besejles under alle vindforhold. Havnen er fyrbelyst og broerne oplyste. Grunden ved Trillen sydvest for havnen er afmærket med rød stage. Kabel ved havnen fra Als til Kegnæs. Der forekommer bundgarn og andet fiskegrej i området omkring havnen. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Havnen er beliggende på sydkysten af Als i Høruphav i Sønderborg bugt.

Cirka 5 minutters gang fra havnen findes et større indkøbscenter, der blandt har supermarked, postkontor og salg af flaskegas. Centret har også åbent søn- og helligdage. Der afgår bus til Sønderborg flere gange dagligt, der byder på spændende oplevelser og indkøbsmuligheder.

Det er muligt at købe badepoletter af 5 kroner stykket af havnefogeden, så man kan benytte havnens badefaciliteter. Havnens grillpladser er placeret på en skråning, hvorfra man har udsigt ud over havnen og bugten.

Høruphav Brolaug har hjemhavn i Høruphav Havn.

Seværdigheder

Få hundrede meter fra havnen findes et fredet naturområde kaldet Trillen. Trillen byder på en helt særlig vegetation og et imponerende fugleliv. Trillen består af en lang sandtange med flere små øer, som omkranser den fuglerige sø Vælddam. På den største af øerne Store Trille er der en næsten urskovsagtig bevoksning og et fugletårn med fin udsigt over Vælddam.

Telephone
74 41 61 20
Ports charge

- 8 m: 140,- / døgn.
8 - 11 m: 170,- / døgn.
11 - 14 m: 190,- / døgn.
14 - 17 m: 295,- / døgn.
17 - m: 375,- / døgn.
El: 20,- / døgn.

facilities
bathing, diesel, Electricity, Gas, Grill, Internet, kiosk, clubhouse, Playground, Mast crane, Ecological Station, Restaurant, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri
Number of moorings
330
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.