Guldborg Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
54° 52' 14" N , 11° 44' 46" E
Harbour position DM
54° 52.23333' N , 11° 44.76667' E
Approaches
Guldborg Havn kan anløbes døgnet rundt, når der er lyst og sigtbart vejr. Kommer du nordfra kan havnen dog kun anløbes i Guldborgbroens åbningstider. Højden på broen er 4 meter, dog kan broen åbnes, når trafikken tillader dette. Broen skal passeres for motor. Anløbes havnen fra syd, er man afhængig af åbningstiderne for Kong Frederik IXs bro. Der udføres reparationsarbejder på broen, som derfor er lukket for skibstrafik kl. 6-9 og 15-18 fra 22. februar til 7. september 2011 begge dage inklusive.
Åbningen af broen begrænses til en gang i timen. Dog vil der i sommermånederne blive åbnet for broen 2 gange i timen. Guldborg sund er ikke fyrbelyst, men havnens broer er belyste. Vær opmærksom på at havnens sydlige bassin er meget lavt. Mange er grundstødt, det lave vand starter kun 20 meter syd for den yderste bro. Gå vinkelret mod land tæt ved broens sydende eller brug havnens nordlige bassin, der er dybere.
Details

Guldborg Havn er placeret på nordøst siden af Lolland - lige ved siden af Guldborgbroen. Havnen ligger på det smalleste sted mellem Lolland og Falster, så man har rig mulighed for at følge med i livet på begge sider af Guldborgsund.

Havnens klubhus er åben for alle gæstesejlere, hvor man også finder havnens servicebygning med toilet og bad. Benzin og diesel kan købes i OK-tanken ved Dagli'Brugsen, der er placeret cirka 300 meter fra havnen. Der er gratis internet i havnen. Der afgår busser til Vordingborg og Nykøbing Falster.

Café Lagunen er placeret i forlængelse med havnens klubhus, og restauranten/caféen har en fantastisk udsigt udover Guldborg Sund.

Guldborgland Bådelaug har hjemhavn i Guldborg Havn.

Seværdigheder

Majbølle Mølle er placeret cirka 2 kilometer fra havnen. Møllen er opført i år 1896. Vindmøllen er en hollandsk mølle, og den er utrolig smuk. Møllen er bygget som kornmølle og var i drift indtil 1982.

Guldborg ligger ved siden af Storskoven, hvor man blandt andet kan finde rester af fortidslevn. Det er også her man kan se skanseanlægget kaldet Svenskeskansen, der blev brugt under svenskekrigen i 1659.

Telephone
54 70 11 14
Ports charge

Både under 9 meter i længden koster 115 kroner per døgn.
Både mellem 9-12 meter i længden koster 140 kroner per døgn.
Både mellem 12-15 meter i længden koster 165 kroner per døgn.
Havnepenge betales i Café Lagunen i tidsrummet klokken 10-11 eller klokken 20-21. Ved manglende betaling opkræves et gebyr på 50 kroner.

facilities
bathing, Petrol, Bicycle rental, diesel, Electricity, Gas, Grill, Internet, kiosk, clubhouse, Playground, Mast crane, Restaurant, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri
Number of moorings
55
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.