Mårup Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 56' 14" N , 10° 33' 7" E
Harbour position DM
55° 56.23333' N , 10° 33.11667' E
Approaches
Mårup Havn kan anløbes døgnet rundt, så længe at vejret er lyst og sigtbart. En uddybet 3 meter dyb rende leder indtil havnen. Renden af afmærket med røde og grønne sideafmærkninger. Det kan være svært at få plads i sommersæsonen i havnen. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Mårup Havn er placeret på nordvest kysten af øen Samsø. Der er cirka 2 kilometer indtil Mårup by fra havnen. I sommersæsonen er havnen oftest fyldt til bristepunktet. Havnens personale har dog ry for at være noget af det bedste i Danmark.

Der er internet ved havnekontoret - det koster 1 krone per minut, der betales med chipkort. Vaskemaskine og tørretumbler findes i sejlerstuen, og betalingen foregår ligeledes med chipkort. Chipkortet kan købes i opstillet automat, og bruges også til at få adgang til baderum og toiletterne.

Indkøb kan foretages i Brugsen i Mårup, der har et stort udvalg i alle dagligvarer. Havnekontoret har et mindre udvalg af dagligvarer. Der er 4 cykler i havnen, man kan leje. Men da havnen er meget populær, er der stor rift om cyklerne. Så man kan med fordel selv tage egen cykel med.

Seværdigheder

Samsø Labyrinten kan prale af at være verdens største labyrint. Prøv at se om du kan finde vej igennem labyrinten, der bygget op at træer og buske. Labyrinten er egnet til både større grupper, familier og par. Der findes en kiosk på området, hvor der kan købes forfriskninger. Der er indrettet en opholdsplads med borde og bænke lige ved kiosken. Her er man velkommen til at sidde og nyde sin frokostkurv eller madpakke.

Der er en fin badestrand lige ved siden af havnen.

Når der er betalt havnepenge er det tilladt at kampere på stranden, og så er der adgang til havnens tilbud via chipkortet.

Telephone
30 10 54 63
Ports charge

Både under 10 meter i længden koster 150 kroner per døgn.
Både mellem 10-12 meter i længden koster 170 kroner per døgn.
Både over 12 meter i længden koster 170 kroner plus 20 kroner per ekstra meter.
Havnefogeden kommer rundt morgen og aften.

facilities
bathing, Bicycle rental, diesel, Electricity, Gas, kiosk, clubhouse, Beach, Supermarket, Toilet, Water, Vaskeri
Number of moorings
60
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.