Vejrø Havn - smålandsfarvandet

Author
Trine Søe
Last modified
07/10/2019
Port position map
Harbour position DMS
55° 2' 6" N , 11° 22' 30" E
Harbour position DM
55° 2.10000' N , 11° 22.50000' E
Approaches
Vejrø Havn kan anløbes døgnet rundt, når vejret er lyst og sigtbart. Vejrø VN vejleder ved anduvning og leder i kurs 320°. Indsejlingen til havnen er afmærket rødt og grønt molefyr. Hele havnen er oplyst. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Number of moorings
85
Details

På Vejrø venter 85 gæstepladser med vand og el på broerne på, at sejlere anløber fra hele Kattegat. Her er der liv og hygge med borde og bænke samt grill- og bålsteder langs havnefronten – brænde er til fri afbenyttelse. Find jer godt tilrette med havnens nye flotte bade- og toiletfaciliteter med vaskemaskine og familiebad. Tæt ved havnen findes en tennisbane, det populære sørøverlegeskib, kaninbjerg og mountainbikes i flere størrelser til fri afbenyttelse. Udover den flotte havn på Vejrø, byder øen på en uforglemmelig oplevelse af fordybelse, ren luft, himmelrum og afslappet luksus.

I sommeren 2011 blev det nye Skipperly indviet. Her finder man en gourmetrestaurant med imponerende åbent ildsted, gårdbutik med øens egne økologiske råvare, vinkælder med hvælvinger i loftet, lounge og på 1 sal, mødelokale under tagets egetræs bærebjælker.

Telephone
20 27 23 60
Ports charge

Både indtil 15 meter i længden koster 350 kroner per døgn.
Både mellem 15-20 meter i længden koster 450 kroner per døgn.
Både over 20 meter i længde koster 550 kroner per døgn.
Prisen inkluderer fri el og vand, adgang til badefaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler. Fri adgang til hele Vejrø inklusive faciliteter som mountainbikes, tennisbane, orangerie, mv.

facilities
Badning, Elektricitet, Legeplads, Restaurant, Strand, Supermarked, Toilet, Vand, Internet, Cykel udlejning, Vaskeri, Grill
Danish
Rate
No votes yet

Users resident in this port

No users found.