Snaptun Lystbådehavn

Author
Trine Søe
Last modified
21/07/2019
Port position map
Harbour position DMS
55° 49' 19" N , 10° 3' 7" E
Harbour position DM
55° 49.31667' N , 10° 3.11667' E
Approaches
Snaptun kan anløbes døgnet rundt. Indsejlingen til Horsens fjord går lige forbi indløbet til Snaptun havn. Havnen er ikke fyrbelyst. Flakket umiddelbart sydøst for havnen er afmærket med en rød topstage. Vis hensyn til færgetrafikken i området. Færgelejet mellem fiskeri- og lystbådehavnen må ikke anløbes. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Number of moorings
75
Details

Snaptun Lystbådehavn er placeret ved indstillingen til Horsens Fjord. Havnen ligger i naturskønne omgivelser, og er opdelt i en lystbåde- og fiskerihavn.

Det er muligt at proviantere i Snaptun Havnebistros minimarked, der har de mest basale dagligvarer. Ønsker man et større udvalg skal man til Glud (4 kilometer), hvor man finder en Daglig'Brugs. Der afgår bus til Juelsminde og Horsens fra havnen.

Havnen har legeplads og krabbebane til børnene. Havnens klubhus må gerne benyttes af gæstesejlere. I sommerperioden har havnen rejst et telt, hvor der er tilhørende grillpladser.

Snaptun Sejlklub har hjemhavn i Snaptun Lystbådehavn.

Seværdigheder

Området omkring havnen indbyder til vandreture i naturen. Der findes en afmærket kyststi indtil Juelsminde by fra havnen.

Glud museum er kulturhistorisk frilandsmuseum, der råder over spændende historiske bygninger fra Østjylland. Overorndet udstiller museet landbrug og landboliv på Juelsmindehalvøen i tidsperioden 1650 til omkring 1950. Udstillingerne består af 14 oprindelige huse fra området forsynet med indbo, der viser dagligdagen på de fede østjyske jorde i 300 år.

Der er daglige færgeforbindelser til Hjarnø og Endelave. Overfarten til Hjarnø tager kun 7 minutter.

Telephone
75 68 37 88
Ports charge

Både indtil 10 meter i længden koster 120 kroner per døgn.
Bådlængde over 10 meter tillægges 10 kroner per meter
El koster 10 kroner per døgn.

facilities
Badning, Elektricitet, Grill, Klubhus, Legeplads, Maste kran, Restaurant, Supermarked, Toilet, Vand
Search for facilities nearby
Danish
Rate
No votes yet

Users resident in this port

No users found.