Sandvig - Bornholm

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 17' 22" N , 14° 46' 58" E
Harbour position DM
55° 17.36667' N , 14° 46.96667' E
Approaches
Sandvig havn kan kun anløbes, så længe det er lyst og sigtbart vejr. Endvidere kan havnen ikke anløbes, når der er stærk pålandsvind. Der forekommer kompasmisvisning i området. Havnens grønne fyrlinie ledes ind i kurs 175°. Fyrlinien slukkes, når anløb af havnen er uforsvarlig. Bemærk, at forhavnen kun må benyttes i roligt vejr. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Sandvig havn er placeret på den nordlige spids af Bornholm. Havnen er en lille kombineret fiskeri-, jolle- og lystbådehavn. Hele yderhavnen er reserveret til gæstesejlere, men ledige pladser i inderhavnen kan selvfølgelig også benyttes.

Sandvig har et spændende bymiljø med gode indkøbs- og spisemuligheder. Sandvig er nærmest vokset sammen med nabobyen Allinge.

Seværdigheder

Området ved Sandvig har nogle af Nordbornholms bedste sandstrande. Så det er oplagt at tage en tur på stranden, hvis ellers vejret er til det.

Området omkring Hammerknuden har både på borgruinen Hammershus og en smuk natur, der indbyder til vandreture. Sandvig Batteri ligger umiddelbart vest for havnen, og var en del af forsvarsstillingen til Hammershus. Det består af et kanonbatteri med 2 større og 1 mindre kanonbænk.

Telephone
56 48 00 75
Ports charge

Både under 10 meter i længden koster 120 kroner per døgn.
Både mellem 10-13 meter i længden koster 150 kroner per døgn.
Både mellem 13-16 meter i længden koster 180 kroner per døgn.

facilities
Bicycle rental, Beach, Supermarket, Restaurant, Water, Electricity, Toilet, bathing, clubhouse, kiosk
Number of moorings
20
guest Place
15
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.