Rudkøbing Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Anonymous
Last modified
Thursday, October 24, 2019 - 22:37
Port position map
Harbour position DMS
54° 56' 30" N , 10° 42' 42" E
Harbour position DM
54° 56.50000' N , 10° 42.70000' E
Approaches
Rudkøbing Lystbådehavn kan anløbes døgnet rundt. Der skal dog tages hensyn til stærke strømforhold i området. Molefyrene lyser i perioden 1. april- 1. november. Indsejlingen til havnen er markeret med topstager. Grundet lavvande i området skal afmærkningen respekteres. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet. Vis hensyn til færgetrafikken.

Details

Rudkøbing Havn er placeret midt på vestsiden af Langeland. Rudkøbing er en gammel Købstad. Lystbådehavnen, der er placeret i havnens østlige side, rummer cirka 300 pladser i alle størrelser.

Lystbådehavnen byder på fine toilet -og vaskeforhold, og der er lys, vand og strøm på alle broer. I havneområdet eller i byen findes de fleste nødvendige faciliteter. Gæstesejlere kan få adgang til lokalerne i Rudkøbing Sejlklubs klubhus. Fra både klubhuset og terrasse er der en pragtfuld udsigt over Det sydfynske Øhav.

Der findes også trådløst internet i havnen. I klubhuset er der opstillet en PC, hvor man ligeledes har adgang til internettet.
Ønsker du at stille din sult, så har du også mulighed for dette på restaurant Neptun eller restaurant Skudehavnen. Der er mindre end 5 minutters gang til byens handelsgader - her findes der også spisesteder og alle former for indkøbsmuligheder.
 

Rudkøbing Sejlklub har hjemhavn i Rudkøbing Lystbådehavn.

Seværdigheder

Det gamle apotek i Rudkøbing byder på en spændende apotekerhave, hvor der om sommeren vises rundt. Apoteket har også en sjælden samling af gammelt apoteksinventar. Udstillingen omfatter to butikslokaler, et fra 1700-tallet og et fra 1800-tallet samtet flot gammelt damplaboratorium. Det koster 25 kroner at få en rundvisning i haven og på apoteket.

Telephone
63 51 62 70
Ports charge

2018:
Både under 8 meter i længden koster 140 kroner i døgnet.
Både mellem 8-10 meter i længden koster 160 kroner i døgnet.
Både mellem 10-13 meter i længden koster 180 kroner i døgnet.
Både mellem 13-15 meter i længden koster 205 kroner i døgnet.
Både mellem 15-20 meter i længden koster 230 kroner i døgnet.
Både over 15 meter i længden koster 405 kroner i døgnet.
Flerskrogsskibe et takstniveau højere end efter længden.
Efter 3 sammenhængende døgn er 4. døgn gratis.
Inkl. el, vand, bad, internet og lån af cykel.
Diesel: 28.07.16: 8,95.

facilities
Bicycle rental, Beach, Workshop, Sailmakers, Supermarket, kiosk, Restaurant, Playground, Vaskeri, Ecological Station, Gas, Petrol, Septic tank, Water, Electricity, Mast crane, Toilet, bathing, Grill, clubhouse, Boat ramp, diesel, Internet, Defibrillator
Number of moorings
350
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.