Svendborg Lystbådehavn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Last modified
Thursday, October 24, 2019 - 22:37
Port position map
Harbour position DMS
55° 3' 8" N , 10° 36' 43" E
Harbour position DM
55° 3.13333' N , 10° 36.71667' E
Approaches
Svendborg Lystbådehavn kan anløbes døgnet rundt. Havnen er godt belyst, og derfor nem at anløbe. Fyr leder i begge retninger gennem Svendborg Sund. Bemærk at afmærkning skifter ud for havnen. Der er en fartbegrænsning på 4 knob gennem Svendborg Sund, og der skal vises hensyn til færgetrafikken.
Details

Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn.Svendborg er en gammel købstad og havneby, der i mange år tilbage i tiden har været knudepunkt for handel. Lystbådehavnen er placeret cirka 800 meter fra byens centrum. I centrum finder man mange butikker, caféer og restauranter.

På torvet er der hver lørdag et stort marked, hvor du kan købe landbrugs- og håndværksprodukter, der er produceret i byens omegn.

Svendborg Amatør Sejlklub har hjemhavn i Svendborg Lystbådehavn.

Seværdigheder

Anne Hvides gård er Svendborgs ældste verdslige bygning. Den blev opført cirka 1560 af adelsdamen Anne Hvide - gift med Jesper Friis af Rødkilde. Hun døde i 1577 og huset var derefter indtil 1769 i mange adeliges ejerskab. I 1912 blev bygningen overdraget til Svendborg amts museum, som gik i gang med en restaurering, hvor man blandt andet fandt Anne Hvides adelsvåben. I dag finder man Svendborg Museum i den gamle bygning.

I Svendborg finder man Naturama. Naturama er et museum, der byder på moderne naturhistorie. Naturama leverer moderne naturhistorie til børn og voksne. Et besøg på Naturama skal være en totaloplevelse: Først "svømmer" du rundt mellem hvaler. Så klapper du bjørnen. Og til sidst stirrer du havørnen dybt i øjnene.

Naturama har en spændende naturhistorisk udstilling

Naturama bringer den besøgende tættere på dyrenes mageløse historie. Med en æstetisk fortælling appelleres både til hjerne og hjerte, udfoldet over lys, lyd, billeder, farver, rum, film, dyr og genstande. Naturama er åbent tirsdag til søndag fra 10-16.00.

Telephone
62 23 30 80
Ports charge

2016:
Både under 9 meter koster 150 kroner i døgnet.
Både mellem 9-12 meter koster 170 kroner i døgnet.
Både mellem 12-15 meter koster 220 kroner i døgnet.
Både mellem 15-20 meter koster 270 kroner i døgnet.
Både over 20 meter koster 400 kroner i døgnet.
Der er vand og el på alle broerne.

facilities
bathing, Petrol, diesel, Electricity, kiosk, clubhouse, Mast crane, Restaurant, Toilet, Water
Number of moorings
300
Not specified
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.