Espergærde Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 59' 33" N , 12° 33' 45" E
Harbour position DM
55° 59.55000' N , 12° 33.75000' E
Approaches
Espergærde havn kan anløbes døgnet rundt. En afmærket rende leder ind til havnen. Havnen er fyrbelyst med et rødt fyr. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Espergærde havn er placeret ved Øresund syd for Helsingør. Havnen er en lille fiskeri- og lystbådehavn, der dog er meget idyllisk og charmerende. I sommermånederne spærres havneområdet af for kørende trafik.

På havneområdet findes en kiosk, hvor man kan handle de mest nødvendige varer, såsom brød, pålæg, øl og vand. Ønskes et større udvalg er der cirka 1,4 kilometer til Espergærde Centrum. Havnen byder også på en rigtig god fiskehandler, der sælger små madpakker lige til at tage med på tur.

Espergærde Sejlklub har hjemhavn i Espergærde havn.

Seværdigheder

Der er en meget lækker badestrand lige ved havnen. Stranden er meget populær, og er vejret godt vil der være mange mennesker ved stranden.

Louisiana, der er et moderne kunstmuseum er placeret syd for Espergærde ved Humlebæk. Louisiana er et internationalt museum med en betydelig samling af moderne kunst. Med sine over 3.000 værker er museets permanente samling blandt Skandinaviens største. Samlingen tager udgangspunkt i tiden efter 1945 og indeholder stort set alle genrer - med hovedvægt på maleri og skulptur.

Telephone
22 86 10 26
Ports charge

2018:
Alle: 150,- / døgn.
Kode til bad og toilet udleveres af havnefogeden efter betaling af havnepenge.

facilities
Maste kran, Legeplads, Kiosk, Elektricitet, Badning, Restaurant, Strand, Toilet, Vand, Hjertestarter, Klubhus, Miljøstation, Supermarked
Number of moorings
100
Danish
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.