Aarsdale Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Sunday, July 21, 2019 - 21:14
Port position map
Harbour position DMS
55° 6' 28" N , 15° 8' 45" E
Harbour position DM
55° 6.46667' N , 15° 8.75000' E
Approaches
Aarsdale havn kan anløbes døgnet rundt - havnen kan dog ikke anløbes i stærk pålandsvind. Der skal generelt tages hensyn til vind, strøm og sigtbarhed. Havnens røde fyrbåker leder ind i kurs 248,5°. Hold kursen, da der er klippeskær på begge sider af linjen, og havneindløbet er smalt og kroget. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.
Details

Aarsdale havn er placeret på østsiden af Bornholm mellem Nexø og Svaneke. Havnen ligger godt beskyttet, og er en kombineret fiskeri- og lystbådehavn. Aarsdale er et af Bornholms ældste fiskerlejer. Det kan være svært at få en gæsteplads i højsæsonen.

Havnen har nye toilet- og badeforhold. Der findes stadig mange røgerier i byen, hvor man kan købe friskrøget fisk.

Seværdigheder

Aarsdale Mølle er en fredet hollandsk mølle, og er byens varetegn. Møllen er stadig fuld funktionsdygtig og er åben for besøgende. Møllen maler dog ikke mere mel, da produktionen stoppede i 2003.

Aarsdale Mølle

I den gamle lagerbygning ved siden af møllen er der i dag indrettet værksted og butik, hvor der fremstilles smykker og brugskunst i bornholmsk granit.

Paradisbakkerne er et stort skovområde, hvor man kan gå på vandreture. Det er blandt her man finder rokkestenen, der er en 35 tons tong vandreblok. Stenen har fået sit navn, fordi man kan rokke stenen en lille smule på dens fundament.

Telephone
56 49 69 17
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 100 kroner per døgn.

facilities
Badning, Elektricitet, Kiosk, Legeplads, Restaurant, Supermarked, Toilet, Vand, Vaskeri
Number of moorings
50
Danish
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.