Kalvø Havn

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Monday, October 7, 2019 - 21:45
Port position map
Harbour position DMS
55° 7' 20" N , 9° 27' 59" E
Harbour position DM
55° 7.33333' N , 9° 27.98333' E
Approaches
Kalvø Havn kan anløbes døgnet rundt, når det er lyst og sigtbart. Vær opmærksom på at der inden man når havnen er opsat en rød pæl, der markerer at her starter fartbegrænsningen på 3 knob, da havnen ligger i et vildtreservat. Kalvø havn er ikke fyrbelyst, men havnens areal er oplyst.
Details

Syd for Årøsund finder man Genner Bugt, og i bunden af den ligger Kalvø Havn placeret. Havnen ligger godt beskyttet i naturlige omgivelser. Kalvø er fundet med fastlandet med en dæmning. Der er toilet og badefaciliteter, sejlerkøkken og grillplads på havnen.

På hele øen er der opsat borde og bænke, hvor man kan sidde og nyde den smukke natur. Kalvø Badehotel ligger tæt på havnen, og her findes en lækker restaurant.

Kalvø Badehotel er et populært sted at spise

Badehotellet har en ordning, hvor man kan bestille færdigpakket madpakker til at tage med rundt på øen eller ud på vandet - smart når der ikke findes indkøbsmuligheder på øen. 

Kalvø Bådelaug har hjemhavn i Kalvø Havn.

Seværdigheder

Kalvø er placeret midt i et stort naturreservat med et rigt fugleliv. Der er især om foråret og i efteråret mulighed for at se og opleve mange forskellige slags andefugle. Der er en fin natursti, der leder en gennem det smukke landskab.

Telephone
74 69 87 86
Ports charge

2018:
- 9 m: 110,- / døgn.
9 - 12 m: 130,- / døgn.
12 - 15 m: 150,- / døgn.
15 - m: 190,- / døgn.

facilities
Badning, Cykel udlejning, Elektricitet, Grill, Klubhus, Maste kran, Restaurant, Toilet, Vand, Vaskeri
Number of moorings
90
Danish
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.