Dyvig Bro

You can turn layers on and off in the menu box at the top right of the map. Choose the layers that make the most sense for the port you need.

Author
Last modified
Monday, October 7, 2019 - 21:45
Port position map
Harbour position DMS
55° 2' 39" N , 9° 42' 17" E
Harbour position DM
55° 2.65000' N , 9° 42.28333' E
Approaches
Dyvig Bro kan anløbes døgnet rundt, så længe vejret er lyst og sigtbart. Indsejlingen til havnen foregår via Stegsgab og Stegløb, der er en gravet rende, der er godt afmærket med røde og grønne stager. Der kan være cirka 2 knobs strøm i renden, hvis det blæser kraftigt.
Details

Velkommen til Dyvig..!
Dyvig er blandt sejlere kendt som en af de smukkeste bugter i Danmark, og det er der flere grunde til. Den specielle indsejling gennem »steg Gaf« det lille løb, er en oplevelse for sig. For derefter at komme ind til en flot bugt, der byder på mange smukke natur oplevelser. I Dyvig bugt åbnede der i 2010 en ny havn med et nyt badehotel samt helt nye badefaciliteter. Til sæson 2013 er der yderlig kommet helt nye badefacilitter. Havnen og området byder på mange spændende aktiviteter. Området omkring havnen/Dyvig byder på en meget smuk og spændende natur, så som de store indsøer med rigt dyreliv bla. havørne. Til havnens gæster er der mulighed for at låne gratis cykler. Busruten er gratis for turister og kan benyttes hele dagen. Seværdigheder som, Danfoss Universe, som er i gang med en større udvikling har hvert år et nyt tema. I 2013 er det fart. Besøg parken og opleve en rigtig ferrari formel 1 racer.viser i 2013. Ligeledes har de fået en ny attraktion som er en 5d biograf. Vikingeskibet Hjortsprings båden, Danmarks ældste krogsgård »Jolmandsgåden«, Stort traktor museum. Dyvig Badehotel er et smukt og idyllisk hotel, der byder på lækker spisemuligheder, f.eks a lá carte og gourmet. Der kan bestilles frisk bagte rundstykker ved Hotellets information inden kl 21. 18 hullet golfbane, med billig greenfee der kan fås ved havnemesteren. Store vandbadeborg til børn og voksne. Gode indkøbsmuligheder i Dyvig og i Nordborg. Mulighed for plads reservering ved kontakt til havnemesteren.

Telephone
21 49 00 81
Ports charge

Både indtil 9 meter i længden koster 110 kroner per døgn.
Både mellem 9-12 meter i længden koster 130 kroner per døgn.
Både over 12 meter i længden koster 150 kroner per døgn.

facilities
Badning, Diesel, Elektricitet, Grill, Internet, Strand, Toilet, Vand, Cykel udlejning, Gas, Miljøstation, Restaurant
Number of moorings
70
Danish
What do you think of this place?

No votes have been submitted yet.


Users resident in this port

No users found.