Dronningborg Lystbådehavn

Harbour position map
Harbour position DMS
56° 28' 1" N , 10° 4' 54" E
Harbour position DM
56° 28.01667' N , 10° 4.90000' E
Besejling
Dronningborg havn kan anløbes døgnet rundt i lyst og sigtbar vejr. Havnen og indsejlingen er ikke fyrbelyst. Randers Fjord har tidevand, så strømmen løber skiftevis ud og ind nogenlunde regelmæssigt, men dog påvirket af vinden. Anduvning og besejling af Randers Fjord
Detaljer

Dronningborg Lystbådehavn er placeret ved Dronningborg Bredning i Randers Fjord - cirka 3 km fra Randers by. Der er gode busforbindelser fra havnen og indtil Randers Midtby. Havnens klubhus og faciliteter kan selvfølgelig benyttes af gæstesejlere.

Dronningborg Bådelaug har hjemhavn i Dronningborg Lystbådehavn.

Seværdigheder

Besøg Randers Regnskov - Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor du kan gå på opdagelse. Regnskoven har omkring 350 forskellige plantearter og over 175 forskellige dyrearter, hvoraf mange render frit rundt i de tre kunstige habitater: den afrikanske, den asiatiske og den sydamerikanske. Der er også et slangeterrarium kaldet Slangehaven samt et akvarium.

[ibimage==4965==Bredde_600_px_admin_only==none==self==null]

Randers Regnskov

Graceland Randers er et Elvis Museum, der hylder Elvis Presley. Huset udstiller og viser primært Elvis’ liv, musik og minde. Kort sagt er Graceland Randers Elvis Nostalgi, Elvis Museum og Elvis Shop. Men Graceland Randers er så meget mere end det - her en nemlig også en Amerikansk Diner, festlokale, mini-bio og Koncertplads

[ibimage==4966==Bredde_600_px_admin_only==none==self==null]

Graceland Randers er en hyldst til Elvis Presley

Graceland Randers ligger på adressen Juventusvej 13 i Randers SØ. Der er åbent alle dage fra 10.00-18.00. Det koster 95 kroner i entré for voksne og 65 kroner for børn.

Telefon
86 42 95 43
Havne afgift

Faciliteter
Klubhus, El, Mastekran, Legeplads, Supermarked, Toilet, Vand, Værksted, Opvask
Pladser
175
Blå flag
Afbrudt
Not specified