Årøsund Havn

Harbour position map
Harbour position DMS
55° 15' 46" N , 9° 42' 32" E
Harbour position DM
55° 15.76667' N , 9° 42.53333' E
Besejling
Aarøsund Marina kan anløbes døgnet rundt. Vær opmærksom på, at strømmen kan være stærk og gå på tværs af havneindløbet. Der forekommer bundgarn og andet fiskegrej i området. Vis hensyn til færgetrafikken.
Fiskerihavnen er til korte ophold eller hvis alle pladser er udnyttet i lystbådehavnen. Betaling sker på havnekontor ved færgelejet.
Detaljer

Aarøsund Lystbådehavn ligger ved indsejlingen til Haderslev Fjord og ud for øen Aarø i Lillebælt. Aarøsund Lystbådehavn er også kendt som Perlen ved Lillebælt.

Fra Aarøsund er der en færgeforbindelse til øen Aarø med M/F Aarø. Det er busforbindelse ind til Haderslev, der byder på mange butikker.

Nærmeste indkøbsmulighed er Gammelbro camping godt en kilometer fra havnen og på campingpladsen findes der stor legeland og indendørs swimmingpool og havnen gæster at velkomne.

Ved fyrtårnet kan der tankes diesel med de mest brugte kreditkort. Der er også pumpeanlæg til spildevand (toilet og slop)

Restaurant Fiskehuset på havnen har en lidt pudsig menu sammensætning, men ok hvis man er sulten.
Aarøsund Badehotel
har værelser, goumet restaurant og krostue og åben hele året:
Aarøsund Havne Grill & Café har de bedste is i byen og der serveres café og grillretter på pladsen med den gode udsigt over sundet.

Årøsund Bådelaug har hjemhavn i Aarøsund Lystbådehavn.

Seværdigheder

Lige syd for havnen ligger en tysk bunker fra 1. verdenskrig. Bunkeren var en del af Sikringsstilling Nord - tyskernes forsvarslinje af 900 bunkere, der skulle forhindre en eventuel engelsk landgang. Sikringsstilling Nord strakte sig på tværs af Sønderjylland.

Der findes gode stisystemer ved havnen som giver mulighed for at se natur samtidigt med at søben bliver rørt

Telefon
74 58 48 63
Havne afgift

2018:
- 8 m: 130,- / døgn.
8 - 10 m: 140,- / døgn.
10 - 12 m: 160,- / døgn.
12 - 14 m: 180,- / døgn.
14 - 20 m: 270,- / døgn.
20 - m: 370,- / døgn.

Faciliteter
Bad, Diesel, El, Gas, Grill, Internet, Kiosk, Klubhus, Legeplads, Mastekran, Opvask, Restaurant, Septik tank, Supermarked, Toilet, Tørretumbler, Vand, Vaskeri, Bedding, Hjertestarter, Miljøstation, Strand, Værksted
Pladser
160
Blå flag
Afbrudt
Not specified