Egå Marina

Harbour position map
Harbour position DMS
56° 12' 33" N , 10° 17' 23" E
Harbour position DM
56° 12.55000' N , 10° 17.38333' E
Besejling
Egå Marina kan anløbes døgnet rundt. Havnen er fyrbelyst. Der er en fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet. Hold godt fri af kysten ved Vejlby Hage syd for Egå Marina - her ligger flere større sten, der er afmærket med en østafmærkning BYB.
Hold godt fri af kysten mod nord på strækningen Egå-Studstrup grundet tilsanding i Århus Bugten.
Sejlads er tilladt i det afmærkede område øst for havnen, men igen ankring eller fiskeri, her ligger ammunition fra 2. verdenskrig. Der løber en 13 meter sejlrende gennem området, bla. beregnet for kultransport til Studstrupværket.
Detaljer

Egå Marina er beliggende i Århus Bugten. Egå Marina er beliggende cirka 4 sømil nordøst for Århus. Havnen er en moderne lystbådehavn beliggende i naturskønt område og med familievenlige faciliteter.

Det er nemt at komme fra havnen og indtil Århus. Buslinie 56 har stoppested umiddelbart lige ovenfor havnen. Køretiden til Århus C er 20 minutter.

Havnen byder også på minigolfbane og stor grillplads med bænke og borde, der er placeret mellem havnens grillbar og havnens servicebygning. Grillpladsen er overdækket, og gæstesejlere er må gerne benytte den. Der er internet i havnen via et hotspot, man kan koble sig op på.

Havnen er ligeledes hjemsted for forskellige udstyrsforretninger og bådforhandlere.

Egå Sejlklub har hjemhavn i Egå Marina

Seværdigheder

Århus byder på et eldorado af seværdigheder.

Telefon
86 22 55 51
Havne afgift

2018:
Alle både uanset størrelse koster 180 kroner i døgnet.
Medlemmer af frihavnsordningen betaler 25 kroner i miljøafgift.
Bad: 5,- / 5 min.
El: 2,25 / kWh

Faciliteter
Strand, Værksted, Sejlmager, Kiosk, Restaurant, Telefon, Legeplads, Opvask, Vaskeri, Miljøstation, Gas, Benzin, Septik tank, Vand, El, Mastekran, Toilet, Bad, Grill, Klubhus, Diesel, Internet, Supermarked, Tørretumbler, Bådudstyrsbutik, Hjertestarter
Pladser
700
Blå flag
Tilsluttet
Not specified