Jacobshavn Lystbådebro

Author
Trine Søe
Last modified
21/07/2019
Port position map
Harbour position DMS
55° 11' 53" N , 11° 44' 48" E
Harbour position DM
55° 11.88333' N , 11° 44.80000' E
Approaches
Jacobsmindehavn kan kun anløbes om dagen og i Karrebæksmindebroens åbningstider. Bemærk at dybden ved havnen kun er på omkring 1 meter. Både med modgående strøm, skal afvente både med medgående strøm. I renden er den maksimale hastighed 6 knob.
Number of moorings
70
Details

Jacobshavn er en privatejet lystbådebro beliggende ved Appenæs i Susåen. Havnen er placeret i et naturskønt område.

100 meter fra havnen finder man nærmeste indkøbsmulighed, der er en Brugsen (åben syv dage om ugen). Her kan købes benzin og dieselolie såvel som alle daglige fornødenheder. Ønsker man et større udvalg afgår der bus til Næstved cirka hver 1/2 time. Busstoppestedet er placeret cirka 75 meter fra havnen.

Havnen har fine grillpladser med borde og bænke. I havnens klubhus finder man også et thekøkken, der gerne må benyttes af gæstesejlere.

Appenæs Bådelaug og Jacobshavn Bådelaug har hjemhavn i Jacobshavn.

Seværdigheder

Gavnø Slot er placeret cirka 3 kilometer fra havnen. Det er muligt at få en rundvisning både på slottet og i slotsparken. Slottet har en imponerende kunstsamling.

Et sikkert hit for hele familien er en tur i BonBon Land. Parken byder på over 60 forlystelser. Parken har også legepladser og en sørøversti, hvor gæsterne selv er aktive.

Telephone
21 27 78 91
Ports charge

Alle både uanset størrelse koster 100 kroner per døgn.

Search for facilities nearby
Danish

Users resident in this port

No users found.